977 54 36 66     

info@construbert.es

Camping Els Prats Village

Pavimentació Carrers i entrades

La pavimentació amb llambordes en les entrades i carrers d’un càmping pot proporcionar una superfície duradora i atractiva per a vehicles i vianants. Les peces de link-stone, també conegudes com flagstone, és un tipus de pedra natural que es talla en formes planes i irregulars i s’utilitza per a pavimentar. És una opció popular per a espais a l’aire lliure, ja que és durable, antilliscant i fàcil de mantenir. A més, la pedra d’enllaç pot afegir una estètica rústica i natural al càmping, complementant l’entorn natural circumdant.

Construbert va realitzar la col·locació de peces de Link-Stone als carrers i entrades del Càmping Els Prats Village.

Camping Els Prats Village
Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad