Camping Els Prats Village

Pavimentació Carrers i entrades

La pavimentació amb llambordes en les entrades i carrers d’un càmping pot proporcionar una superfície duradora i atractiva per a vehicles i vianants. Les peces de link-stone, també conegudes com flagstone, és un tipus de pedra natural que es talla en formes planes i irregulars i s’utilitza per a pavimentar. És una opció popular per a espais a l’aire lliure, ja que és durable, antilliscant i fàcil de mantenir. A més, la pedra d’enllaç pot afegir una estètica rústica i natural al càmping, complementant l’entorn natural circumdant.

Construbert va realitzar la col·locació de peces de Link-Stone als carrers i entrades del Càmping Els Prats Village.

Camping Els Prats Village
Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad