Col·lector a La Pineda

Col·lector de La Pineda a Edar

La preparació del terreny i la construcció d’una escullera són passos crucials per a evitar que la mar descobreixi una canonada de clavegueram. El sòl ha de preparar-se adequadament compactant el sòl i col·locant una base sòlida. Això assegurarà que la canonada sigui estable i protegida de desplaçament o assentament. També s’ha de construir una escullera per a bloquejar les ones i els corrents de la mar. Aquesta barrera protegirà la canonada de l’erosió i els danys causats per la mar.

Construbert va realitzar la preparació del terreny i l’escullera per a l’empresa CADAGUA,S.A.

Col·lector a La Pineda
Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad