977 54 36 66     

info@construbert.es

Balcó del Mediterrani

Restauració de la base i la barana

Realitzem la restauració de la base i barana del balcó mediterrani de Tarragona. El projecte pretenia preservar el significat històric i la bellesa estètica del balcó, garantint al mateix temps la seguretat dels visitants. La base i la barana es van restaurar utilitzant tècniques i materials tradicionals, incorporant al mateix temps normes de seguretat modernes. El resultat és una impressionant restauració que honra el passat i serveix al present. Els visitants ara poden gaudir de les impressionants vistes de la mar Mediterrània sentint-se segurs i protegits.

Restauració realitzada per l’Ajuntament de Tarragona.

Balcó del Mediterrani
Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad