Balcó del Mediterrani

Restauració de la base i la barana

Realitzem la restauració de la base i barana del balcó mediterrani de Tarragona. El projecte pretenia preservar el significat històric i la bellesa estètica del balcó, garantint al mateix temps la seguretat dels visitants. La base i la barana es van restaurar utilitzant tècniques i materials tradicionals, incorporant al mateix temps normes de seguretat modernes. El resultat és una impressionant restauració que honra el passat i serveix al present. Els visitants ara poden gaudir de les impressionants vistes de la mar Mediterrània sentint-se segurs i protegits.

Restauració realitzada per l’Ajuntament de Tarragona.

Balcó del Mediterrani
Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad