977 54 36 66     

info@construbert.es

Carrers Granada i Portella

Reposició del paviment

La substitució del paviment dels carrers Granada i Portella de Tarragona tenia com a objectiu millorar l’estat i la seguretat dels carrers per a vianants i vehicles. El nou paviment va ser realitzat amb materials duradors i antilliscants. La construcció es va completar segons el que es preveu amb mínimes pertorbacions per als residents i les empreses locals. El projecte acabat no sols va millorar la funcionalitat dels carrers sinó que també va millorar l’aspecte estètic de la zona.

*Construbert va fer aquest treball per a l’Ajuntament de Tarragona.

Carrers Granada i Portella
Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad