977 54 36 66     

info@construbert.es

Sobre nosaltres

La nostra història

La trajectòria de la nostra empresa és molt àmplia i hem treballat en tots els camps de la construcció.

La empresa es va crear el 1978 per Sr. Juan Sánchez García, estava ubicada al carrer Quatre núm. 36 del barri de Bonavista, Tarragona. Es va dedicar a la construcció de cases unifamiliars, edifici de vivendes i obra pública. Com a resultat excel·lent del treball, van tenir una primera fase de creixement l’empresa familiar va anar desenvolupant treballs a Tarragona de promoció i construcció.

Al 1998 l’empresa familiar es va transformar en Societat Limitada, va passar a denominar-ne CONSTRUCCIONES Y OBRAS LOS ALBERTOS , S.L. “CONSTRUBERT” , societat formada pels socis Juan Sánchez García, Alberto Sánchez Martínez i Yolanda Sánchez Martínez.

A causa de la gran resposta dintre del camp de la construcció es va decidir ampliar les instal·lacions de l’empresa per a poder abastar el volum de treball que poc a poc demandaven. Es van adquirint dues naus Industrials amb 1000 M2. a Bonavista, carrer vint-i-nou nau 14 i 16. I terreny per a emmagatzematge i apilament de materials.

Actualment l’empresa té en plantilla 25 empleats. En funció de les necessitats de demanda, disposem d’una bossa de treballadors i empreses externes subcontractades amb les que hem obtingut excel·lents resultats i que són de tota confiança a l’hora de demandar-los els seus serveis. Així sempre podem garantir una excel·lència als nostres clients , i que no n’hi hagi cap barrera que ens impedeixi de realitzar qualsevol projecte que se’ns pugui contractat. Per això l’empresa disposa d’un servei especial per a qualsevol sol·licitud d’obra. Al llarg d’aquests anys d’experiència no s’ha tingut dificultat en realitzar cap tipus de projecte. L’empresa va continuar desenvolupant els seus treballs per a diferents empreses i entitats públiques estant l’Ajuntament de Tarragona , les obres més significatives varen esser:

AJUNTAMENT DE TARRAGONA

  • Restauració de barana del Balcó del Mediterrani de Tarragona, amb import de 162.553,03€
  • Enderroc del Edifici situat en Carrer Civaderia, 17 de Tarragona, amb un import de 104.372,97€
  • Enderroc del Edifici situat al Carrer Arc d’En Toda, 3-5 de Tarragona amb un import de 98.707,51€

Actualment el nostre client principal es l’empresa Ematsa:

Hem obtingut la licitació de:
TREBALLS D’OBRA CIVIL A REALITZAR A LES XARXES D’ABASTAMENT I DE CLAVEGUERAM GESTIONADES PER EMATSA.

Es poden citar les següents obres recents:

  •  Construcció d’un edifici unifamiliar a Els Pallaresos- Tarragona aquest any 2011 amb un import de 208.532,39€
  •  Pavimentació del carrer Bisbe Borràs de la Canonja- Tarragona aquest any 2011 amb un import de 26.569,14€
  •  Renovació de la xarxa d’aigua i xarxa de clavegueram del Barri de la Floresta- Tarragona aquest any 2011 amb un import de 167.577,25€
  • Creació d’un àrea lúdica -esportiva a la muntanya del Llorito de Tarragona aquest any 2011 amb un import de 76.223,59€
  • Construcció d’un edifici de 8 pisos al carrer Cuatre núm. 33 de Bonavista – Tarragona a l’any 2007 amb un import de 908.645,70€

Considerem que la nostre empresa es la idònia per a realitzar tot tipus de projectes, ens avalen anys d’experiència i bons resultats, hem anat creixent de mica en mica gràcies a l’esforç i el treball realitzat. Tot projecte que sens presenti, el considerem com un nou repte i aportem tota la nostra energia per portar-lo a terme. Creiem que no tenim limitacions i estem oberts a qualsevol proposta, ja que hem crescut tant amb personal com en infraestructura, realitzem contínuament inversions per actualitzar-nos en instal·lacions, maquinaria i eines de treball per poder respondre al volum de feina que sens pugui presenta i no quedar-nos obsolets . Creiem que la base per poder dur a terme una bona feina es una actualització constant dels nostres equipaments i així poder obtenir un bon resultat. Apostem per la formació dels nostres treballador i projectar una imatge d’excel·lència en totes les tasques que realitzem.

Per l’esperit de creixement i de superació creiem que avui per avui “CONSTRUBERT SL” és una empresa model per esser considerada com la millor a l’hora de respondre a la sol·licitud pel qual neix aquest escrit.

Alberto Sánchez Martínez
Gerent.

 

Les nostres polítiques de Qualitat i Seguretat

OBRES XARXES D’ABASTIMENT I CLAVEGUERAM: ISO 9001:2015 ISO 45001:2018

Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad