977 54 36 66     

info@construbert.es

Desamiantat

Retirada d'amiant - desamiantat

A l’actualitat existeixen moltes infraestructures que contenen asbestos, substància altament nociva per a la salut humana, per la qual cosa s’han establert una sèrie de normes per a la seva retirada, gestió i manipulació, amb la finalitat d’aconseguir un desamiantat eficaç que no posi en risc als treballadors.

Aquest desamiantat ha de realitzar-se per empreses inscrites en el *RERA, podent ser sancionats els propietaris o promotors en cas de no ajustar-se a la normativa a sancions, per tractar-se d’infraccions molt greus en matèria de Riscos Labors, molt elevades compreses entre 40.986 i 819.780 euros.

Per tot això, podem suposar que el desamiantat no és només un treball de retirada d’una infraestructura que conté asbestos o amiant, és un complex procediment que comença amb la realització d’un Pla de Treball específic i acaba amb l’eliminació de l’amiant en abocadors homologats i autoritzats per a aquesta activitat.

Empresa inscrita en el *RERA (Registre d’Empreses amb el risc d’Amiant) per a la retirada de uralites de fibrociment, canalons, baixants, canonades, dipòsits o qualsevol altra estructura que contingui amiant o asbestos.

Pressupost de retirada d'amiant

La retirada de l’amiant és una prioritat, per això quan demani informació, un tècnic li realitzarà la visita en 24/48 hores.

Desamiantat económic i eficaç

Perquè desamiantar no pot ser barat? Un desamiantat econòmic és possible, som una empresa líder en el desamiantat i per això oferim els millors preus.

La seva millor opció

No confiï en qualsevol, l’amiant pot ser un greu problema. Confiï en una empresa amb més de 20 anys d’experiència, som la seva millor opció.

Perquè nosaltres?

Perquè hauríeu de confiar en nosaltres? Som una empresa de desamiantat inscrita en el RERA que posseeix tots els permisos legals per a la retirada d’amiant de qualsevol coberta o infraestructura, amb capacitat per a operar en tot el territori nacional i realitzar diferents actuacions al mateix temps en disposar d’infraestructura suficient per a poder realitzar el desamiantat de manera ràpida, eficaç i econòmica.

Els nostres projectes de desamiantat són realitzats per professionals altament qualificats que posseeixen la formació obligatòria en prevenció de riscos laborals, sabent i utilitzant els EPI (Equips de Prevenció Individual) i els equips de protecció col·lectius de manera adequada i professional.

D’altra banda, no només una empresa inscrita en el RERA que compleix amb totes les mesures que el reglament imposa, també tenim gairebé el cercle tancat quant a la gestió de l’amiant es refereix, per la qual cosa no hem de subcontractar a terceres empreses per a la realització del desamiantat, mesuraments o lloguer de maquinària, podent minimitzar els costos i ajustar els pressupostos perquè els nostres clients se sentin, no sols satisfets amb el treball, sinó feliços per haver minimitzat els costos de les seves obres.

Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad