977 54 36 66     

info@construbert.es

Plaça de l’esglesia de Sant Salvador

Reparació de la Pèrgola

Les bigues defectuoses en una pèrgola a l’aire lliure poden suposar un greu perill per a qualsevol que es trobi sota l’estructura. Les bigues s’encarreguen de donar estabilitat al sostre i les parets de la pèrgola, per la qual cosa si un o més es danyen o trenquen, tota l’estructura podria col·lapsar. Això podria resultar en lesions de qualsevol persona dins o a prop. A més, una pèrgola col·lapsada pot danyar la propietat circumdant i crear un perill per a la seguretat de les persones. És important inspeccionar i mantenir periòdicament les bigues en una pèrgola a l’aire lliure per a assegurar-se que estan en bon estat i per a abordar qualsevol problema quan es detectin.

Construbert va realitzar la reparació de les bigues en mal estat en la pèrgola existent en la plaça de l’església de Sant Salvador, per l’Ajuntament de Tarragona.

Plaça de l’esglesia de Sant Salvador
Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad