977 54 36 66     

info@construbert.es

Plaça de les Corts Catalanes

Clavegueram

Realitzem les obres de clavegueram de la Plaça de Les Corts Catalanes de Tarragona. El projecte va tenir com a objectiu millorar la infraestructura i el sanejament de la zona, així com abordar qualsevol problema d’inundació. El nou sistema de clavegueram va ser dissenyat per a manejar l’augment del cabal d’aigua i evitar el desbordament. La construcció es va completar a temps, amb un mínim de trastorns per als residents i les empreses locals. El projecte acabat no sols va millorar la funcionalitat de la zona sinó que també va millorar l’aspecte estètic de la plaça.

Construbert va realitzar el clavegueram de la plaça per a l’empresa *Ematsa, som experts en obra civil en les xarxes de proveïment i clavegueram.

Plaça de les Corts Catalanes
Desplaçat dalt de tot
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad